Bostraining 2019

Hardlopen logoOok dit jaar willen we weer bostrainingen organiseren. Bostrainingen zorgen voor meer kracht in je benen, enkels, knieën, betere coördinatie en het is een mooie afwisseling voor de rondjes op de baan

Deze zullen, net zoals het vorig jaar, weer plaatsvinden in de Tungeler Wallen. Bij het oude Ambonezen kamp.

Als je vanuit Weert komt niet links Tungelroy, in maar rechts af. Bij de splitsing rechts houden (Wijffelterbroekdijk) en het pad langs de bosrand volgen tot de open plek.

De trainingen zullen plaats vinden op.
Woensdag 8 mei ,12 juni, 10 juli en 14 augustus.

Nieuw Bestuur !!!

logo-TVW correctOp 25 maart 2019 was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Er was een grootte opkomst.

Mark Verhaegen opende de vergadering. Op deze avond werden de gebruikelijke agendapunten behandeld. Eén van de agendapunten van deze avond was de bestuursverkiezing. Het zittende bestuur is afgetreden en op deze avond is het nieuw bestuur gekozen door de leden van de algemene ledenvergadering.  Het oude bestuur werd bedankt met een leuke attentie. Het nieuwe bestuur gaat de schouders zetten onder TVWEERT.

Dit jaar zal vooral ingezet worden op "basis op orde".

Lees meer...

Juul gaat uitkomen voor Hellas in 2019

logo-TVW correct
Voor volgend jaar moet ik kiezen bij welke vereniging ik mijn wedstrijdlicentie laat registreren (dus voor welke vereniging ik in de teamcompetities mee mag doen) en dat is geen makkelijke keuze omdat ik ongeacht de keuze mensen teleur ga stellen. Het leek mij het beste om daar al snel na het seizoen over na te denken. En blijkbaar denkt de club er ook zo over, want tijdens het schrijven van dit verhaal vanmiddag kreeg ik al een mailtje binnen over komend seizoen.

Lees meer...

Privacy Policy

logo-TVW correctTriathlon Vereniging Weert wordt vanuit de wet verplicht te voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Het bestuur is ermee bezig geweest om te onderzoeken hoe we aan deze nieuwe AVG kunnen voldoen aangezien wij toegang hebben tot jullie persoonsgegevens.

Wij hebben een verplichting om leden hierover te informeren en dat doen we dan ook bij deze en dit zullen we tijdens eerstvolgende ALV herhalen.

Beneden vind je onze Privacy Policy. Mochten er vragen zijn of opmerkingen ter verbetering dan horen we dat natuurlijk graag.

Het bestuur

Lees meer...

Geen crossweekend/Off Road Duathlon 2018

logo-TVW correctHelaas vindt er dit jaar geen Off Road Duathlon/koppelcross plaats.

Na vele jaren is de vaste organisatie gestopt met het organiseren van dit mooie evenement. 
Hopelijk komt het in de toekomst terug op de kalender.

Heren 1 TV Weert genomineerd

logo-TVW correctGenomineerden Sport & Cultuurgala

10 januari 2018 10:38

Voor de tweede keer zullen de sporters van Weert gehuldigd gaan worden op het Kiwanis Sport & Cultuurgala Weert in Beweging (waar sport, kunst & cultuur zich verbinden).
Het sportgala zal plaatsvinden op zaterdag 27 januari a.s. in het Munttheater in Weert. Serviceclub Kiwanis uit Weert heeft zich verbonden aan deze grootse avond waar de sportman of -vrouw van het jaar uitgeroepen gaan worden. Ook is er de Lei de Borgie Bokaal voor het sportteam van het jaar, de G-sporter van het jaar, talent van het jaar, bijzondere sportaward en ook een titel voor de Sportcoach van het jaar.

Lees meer...

Hoofdsponsor:
Saelmans