Opstarten van de trainingen !

logo-TVW correctGoed nieuws! We kunnen onze trainingen weer gaan hervatten!
De eerste trainingen zijn:
- Woensdag 3 juni : Looptraining
- Zaterdag 6, Zondag 7 juni: Zwemtraining
- Maandag 8 juni: Fietstraining

Maar deze trainingen zullen er wel anders uit gaan zien dan we gewend zijn. Er is behoorlijk wat regelgeving waar we als vereniging rekening mee moeten houden.

Lees meer...

App-Groep

App groep symboolIn 2019 heeft TVWEERT de verenigingsapp-groep geïntroduceerd. Het bestuur van TVWEERT heeft geconcludeerd dat deze app-groep gaat bijdragen aan een efficiënte manier van communiceren tussen het bestuur en de leden. Er is gekozen voor dat het bestuur alleen bestuurs app’s kan versturen. Uit ervaring blijkt dat er altijd leden zijn die uit enthousiasme  gebruik maken van deze app-groep dit leidt weer tot irritatie bij andere leden die niet gecharmeerd zijn van de hoeveelheid app's die ze dan ontvangen van de vereniging en vervolgens de app-groep verlaten.

Lees meer...

Bostraining 2019

Hardlopen logoOok dit jaar willen we weer bostrainingen organiseren. Bostrainingen zorgen voor meer kracht in je benen, enkels, knieën, betere coördinatie en het is een mooie afwisseling voor de rondjes op de baan

Deze zullen, net zoals het vorig jaar, weer plaatsvinden in de Tungeler Wallen. Bij het oude Ambonezen kamp.

Als je vanuit Weert komt niet links Tungelroy, in maar rechts af. Bij de splitsing rechts houden (Wijffelterbroekdijk) en het pad langs de bosrand volgen tot de open plek.

De trainingen zullen plaats vinden op.
Woensdag 8 mei ,12 juni, 10 juli en 14 augustus.

Juul gaat uitkomen voor Hellas in 2019

logo-TVW correct
Voor volgend jaar moet ik kiezen bij welke vereniging ik mijn wedstrijdlicentie laat registreren (dus voor welke vereniging ik in de teamcompetities mee mag doen) en dat is geen makkelijke keuze omdat ik ongeacht de keuze mensen teleur ga stellen. Het leek mij het beste om daar al snel na het seizoen over na te denken. En blijkbaar denkt de club er ook zo over, want tijdens het schrijven van dit verhaal vanmiddag kreeg ik al een mailtje binnen over komend seizoen.

Lees meer...

Nieuw Bestuur !!!

logo-TVW correctOp 25 maart 2019 was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Er was een grootte opkomst.

Mark Verhaegen opende de vergadering. Op deze avond werden de gebruikelijke agendapunten behandeld. Eén van de agendapunten van deze avond was de bestuursverkiezing. Het zittende bestuur is afgetreden en op deze avond is het nieuw bestuur gekozen door de leden van de algemene ledenvergadering.  Het oude bestuur werd bedankt met een leuke attentie. Het nieuwe bestuur gaat de schouders zetten onder TVWEERT.

Dit jaar zal vooral ingezet worden op "basis op orde".

Lees meer...

Geen crossweekend/Off Road Duathlon 2018

logo-TVW correctHelaas vindt er dit jaar geen Off Road Duathlon/koppelcross plaats.

Na vele jaren is de vaste organisatie gestopt met het organiseren van dit mooie evenement. 
Hopelijk komt het in de toekomst terug op de kalender.
Hoofdsponsor:
Saelmans