Verslag 2de Divisie Wedstrijden Spijkenisse


2eDivisie-LogoPromotie naar de 1e Divisie!

Dat stond er op het spel bij aanvang van de laatste competitiewedstrijd op 9 september in Spijkenisse. Hier was de tweede Divisie te gast voor hun laatste Team Time Relay van dit jaar.

De stand in de competitie op dat moment was:

1e Heren TVWeert, 4e Dames TVWeert en 20e dames 2 TVWeert

Lees meer...

Verenigingsfoto's

logo-TVW correctOnlangs mochten we op de foto in nieuw tenue. Hierbij enkele foto's:
Verenigingsfoto's.

Clubkampioenschap 2017

Clubkampioen 2015Ook dit jaar wordt er weer een clubkampioenschap georganiseerd. Jong of oud, talent of harde werker, ons clubkampioenschap is er voor iedereen.

Dit jaar gaan we op zondag 3 september naar Swalmen.
Start is ongeveer om 15.30 uur voor de jeugd/aspiranten. En ongeveer om 16.30 uur voor een recreatieve sprint triathlon.

Lees meer...

Uitnodiging TV Weert Activiteit 2017

Feest logo"Zaterdag 30 september en 1 oktober begeven wij ons in een historisch Belgisch verhaal. We laten ons meevoeren in datgene wat België mondiaal op de kaart heeft gezet en maken deel uit van een stripfiguurfamilie, waarbij fictie en werkelijkheid moeilijk te onderscheiden zijn".

Deze inleiding roept ongetwijfeld veel vragen bij jullie op.

Wil je je mee laten voeren in een verder ontdekking van Belgisch erfgoed?
Is je nieuwsgierigheid geprikkeld?

Ontdek het zelf. Meld je aan via het toegemailde formulier. Mochten er vragen zijn of heb je het formulier niet ontvangen, vraag de activiteitencommissie!

Inschrijving Off-Road Duathlon 2017 is geopend!

logo-TVW correctDe inschrijving voor de Off-Road Duathlon wedstrijd 2017 is geopend! Alle informatie kun je links vinden. Begin maar was een maatje te zoeken voor de Koppelcross! En als je geen vrienden hebt? Geen probleem. De korte of lange cross staat ook gewoon weer op het programma. We gaan er weer een leuke en gezellige dag van maken. 

Extra Algemene Ledenvergadering mei 2017

logo-TVW correctZoals jullie waarschijnlijk weten is het volgens de statuten (artikel 5.1) noodzakelijk dat de vereniging een bestuur heeft bestaande uit minimaal vijf bestuursleden. Jullie worden uitgenodigd voor een algemene ledenvergadering waarin jullie je stem uit kunnen brengen ten aanzien van de benoeming van twee nieuwe bestuursleden. 

Datum: woensdag 3 mei 2017 Plaats: Sportpark St-Theunis, Parklaan 1c Weert Tijdstip: 20.30 uur

Deze uitnodiging geldt voor alle leden van 14 jaar en ouder en leden welke in 2017 de leeftijd van 14 jaar bereiken. Jeugdleden welke de leeftijd van 14 jaar in 2017 nog niet bereiken mogen vertegenwoordigd worden door één van de ouders of verzorgers.

Kun je niet komen, meld je a.u.b. even af bij Mark Verhaegen
Hoofdsponsor:
Saelmans

Sponsoren:
Logo SvdB Adviseurs Accountantshetloopcentrumafb 1569 logo rabobank