Verslag Dames 1 - Triathlon Almere Duin

2edivisie-logoDuin triathlon, zondag 27 mei 2018

Het startschot ging om 12:30. Iedereen rende het water in, het was nog al een geduw en geworstel om een fijne positie in het water te vinden. We kwamen als team in een goede midden positie uit het water. Snel naar de wisselzone en daar de wetsuit uitdoen en je klaarmaken voor het fietsen. Eenmaal op de fiets moest iedereeen een groepje gaan zoeken om mee samen te fietsen, want we mochten stayeren deze wedstrijd. Na de 2 fietsrondes konden we gaan beginnen aan de 3 looprondes. Onder het lopen begon het warm te worden, bij elke waterpost flink wat water over je hoofd gegooid. We hebben allemaal goed gelopen op ons eigen tempo.

Lees meer...

Privacy Policy

logo-TVW correctTriathlon Vereniging Weert wordt vanuit de wet verplicht te voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Het bestuur is ermee bezig geweest om te onderzoeken hoe we aan deze nieuwe AVG kunnen voldoen aangezien wij toegang hebben tot jullie persoonsgegevens.

Wij hebben een verplichting om leden hierover te informeren en dat doen we dan ook bij deze en dit zullen we tijdens eerstvolgende ALV herhalen.

Beneden vind je onze Privacy Policy. Mochten er vragen zijn of opmerkingen ter verbetering dan horen we dat natuurlijk graag.

Het bestuur

Lees meer...

Heren 1 TV Weert genomineerd

logo-TVW correctGenomineerden Sport & Cultuurgala

10 januari 2018 10:38

Voor de tweede keer zullen de sporters van Weert gehuldigd gaan worden op het Kiwanis Sport & Cultuurgala Weert in Beweging (waar sport, kunst & cultuur zich verbinden).
Het sportgala zal plaatsvinden op zaterdag 27 januari a.s. in het Munttheater in Weert. Serviceclub Kiwanis uit Weert heeft zich verbonden aan deze grootse avond waar de sportman of -vrouw van het jaar uitgeroepen gaan worden. Ook is er de Lei de Borgie Bokaal voor het sportteam van het jaar, de G-sporter van het jaar, talent van het jaar, bijzondere sportaward en ook een titel voor de Sportcoach van het jaar.

Lees meer...

Teamtrainingen 2018

Voor 2018 zijn er 2 extra fiets- en looptrainingen gepland: 
  • zondag 8 april 2018
  • zondag 15 april 2018

Beide trainingen zijn op de Meinweg. Aanvang is om 10:15 uur.

Daarnaast is ieder team natuurlijk vrij om een training met elkaar te plannen.

Triathlon competitie 2018

Punga PowerWe maken ons weer klaar voor een nieuw competitieseizoen. Op de website is de nieuwe indeling te vinden en alle wedstrijden. Ook zijn er nieuwe teamtrainingen gepland. Schrijf ze vast in je agenda!

Feestavond TV Weert 2017

logo-TVW correctTer gelegenheid van het 30 jarig jubileum (of gewoon omdat we weer een leuk triathlon jaar achter de rug hebben) werd er een leuke feestavond georganiseerd. 
Naast een gezellige avond werden ook nog verschillende leden gehuldigd. 
Gelukkig hebben we de foto's nog: Foto's Feestavond 2017
Hoofdsponsor:
Saelmans

Sponsoren:
Logo SvdB Adviseurs Accountantshetloopcentrumafb 1569 logo rabobank