Verslag Dames 1 - Triathlon Almere Duin

2edivisie-logoDuin triathlon, zondag 27 mei 2018

Het startschot ging om 12:30. Iedereen rende het water in, het was nog al een geduw en geworstel om een fijne positie in het water te vinden. We kwamen als team in een goede midden positie uit het water. Snel naar de wisselzone en daar de wetsuit uitdoen en je klaarmaken voor het fietsen. Eenmaal op de fiets moest iedereeen een groepje gaan zoeken om mee samen te fietsen, want we mochten stayeren deze wedstrijd. Na de 2 fietsrondes konden we gaan beginnen aan de 3 looprondes. Onder het lopen begon het warm te worden, bij elke waterpost flink wat water over je hoofd gegooid. We hebben allemaal goed gelopen op ons eigen tempo.

Lees meer...

Eerste competitiewedstrijd Arnhem 2018

3edivisie-triathlon-logoVoor de eerste competitiewedstrijd van 2018 mochten 4 teams van TV Weert zich melden in Arnhem. Heren 3 mocht het spits afbijten met de eerste start om half 10. Dit betekende helaas wel dat voor hun (en de supporters) de wekker rond 5 uur afging. Met de slaap nog in de ogen richting Arnhem. Aangekomen en rustig naar het inschrijfbureau. Coach Frits was toevallig net de teamtent aan het uitladen en zo was de eerste delegatie van Weert compleet. 

Lees meer...

Uitslagen en foto's Off Road Duathlon 2017

logo-TVW correctMet veel deelnemers en mooi weer kunnen we weer terugkijken op een geweldige dag. Aan alle deelnemers: bedankt voor je deelname. En alle vrijwillers: bedankt voor jullie hulp. Hopelijk tot volgend jaar!

De uitslagen: Uitslagen OffRoad Duathlon Weert 2017.

Lees meer...

Iron Man Maastricht 2017

Iron man Maastricht***UPDATE***  6 augustus 2017 was voor 6 leden van TV Weert een spannende dag. De Iron Man van Maastricht! Voor Toon, Johan, Mark, Sandra, Joey en Ruud een datum die ze al lang op de kalender hadden staan. Na maanden trainen was deze zondag de dag dat het allemaal moest samenkomen. En dat deed het voor alle 6. Een geweldige prestatie en een dikke proficiat voor de heren en dame!

LET OP: Extra verslagen zijn toegevoegd van de deelnemers. Helemaal beneden vind je enkele foto's van de deelnemers.

Lees meer...

Verslag 2de Divisie Wedstrijden Spijkenisse


2eDivisie-LogoPromotie naar de 1e Divisie!

Dat stond er op het spel bij aanvang van de laatste competitiewedstrijd op 9 september in Spijkenisse. Hier was de tweede Divisie te gast voor hun laatste Team Time Relay van dit jaar.

De stand in de competitie op dat moment was:

1e Heren TVWeert, 4e Dames TVWeert en 20e dames 2 TVWeert

Lees meer...

Triathlon Rotterdam010 2017

2eDivisie-LogoVoor de teams van TV Weert was het zaterdag de 4de competitiewedstrijd. Daarmee nog slechts een te gaan. Als het om teamwork gaat staan wij beter ons mannetje/vrouwtje dan op de individuele wedstrijden, zo blijkt maar weer. Het zou gaan om een sprint-triatlon-stayer-wedstrijd. Vanwege de heel late vaststelling van blauwalg werd het een run-bike-run. In de ochtend was het de beurt aan Heren2 in de 3e Divisie. Pieter had er wel erg veel zin in om eens een stayerwedstrijd triatlon te starten. Het werd uiteindelijk voor hem droogzwemmen, maar dat paste helemaal in zijn straatje. Van kop tot staart was hij in de top twee te vinden en finishte uiteindelijk als 2e in 56,56 minuten. Eddy, Falco en Jan-Willem droegen allen op hun beurt bij aan een 15 teamplek in deze wedstrijd. Hun tijden respectievelijk, 1.02.36 – 1.02.43 – 1.03.56.

Lees meer...

Hoofdsponsor:
Saelmans