Activiteiten

Binnen onze vereniging is een activiteitencommissie actief. Deze commissie organiseert diverse activiteiten gedurende het jaar. In het verleden zijn o.a. een familiedag, greppeltocht, een GPS-tocht, een biatlon en het alternatieve clubkampioenschap georganiseerd. Voor de jeugd afzonderlijk wordt ook eenmaal per jaar iets leuks geregeld.

Belangrijk !!!
Leden van Triathlon Vereniging Weert organiseren veelvuldig op eigen initiatief activiteiten. De vereniging stimuleert dit en promoot hun activiteiten op deze website. Dit betekent dat niet alle activiteiten door Triathlon Vereniging Weert georganiseerd worden en dat deelnemers zich er van bewust moeten zijn dat zij niet automatisch via de vereniging verzekerd zijn. Deelnemers dienen zelf te informeren wie de organisatie verzorgt en wat de gevolgen zijn. Triathlon Vereniging Weert of de organisatie van een activiteit kunnen niet aansprakelijk gesteld worden en deelname is te allen tijde op eigen risico.

Mergellandroute 2019

Wielren logoNet als andere jaren wordt er ook dit jaar in de zomer de Mergellandroute gefietst. Dit jaar zijn dat de weken 28 t/m 33: 6 juli t/m 18 augustus. 

Deze activiteit wordt door de eigen leden georganiseerd en is geen 'officiële' verenigingsactiviteit. Heb je interesse om deel te nemen, neem dan contact op met Frans Bongers. Er is een speciale App-groep voor last minute informatie. 

Feestavond TV Weert 2017

logo-TVW correctTer gelegenheid van het 30 jarig jubileum (of gewoon omdat we weer een leuk triathlon jaar achter de rug hebben) werd er een leuke feestavond georganiseerd. 
Naast een gezellige avond werden ook nog verschillende leden gehuldigd. 
Gelukkig hebben we de foto's nog: Foto's Feestavond 2017

Foto's teamcompetitie Nijmegen 2018

2edivisie-logoDe laatste teamwedstrijd is weer geweest voor het seizoen 2018. Nijmegen was het toneel voor een dubbele sprint. Een nieuw concept waarbij er 2x achterelkaar een (bijna) achtste triathlon gedaan moest worden.

En met deze wedstrijd is het seizoen 2018 afgerond. Mooie en gezellige wedstrijden. En (soms niet onbelangrijk) sterke uitslagen. Voor het seizoen 2019 is er weer een aanmeldingsmail rondgestuurd. Meld je snel aan, want het belooft weer een gezellig en leuk seizoen te worden!

Lees meer...

Clubkampioenschap 2017

Clubkampioen 2015Ook dit jaar wordt er weer een clubkampioenschap georganiseerd. Jong of oud, talent of harde werker, ons clubkampioenschap is er voor iedereen.

Dit jaar gaan we op zondag 3 september naar Swalmen.
Start is ongeveer om 15.30 uur voor de jeugd/aspiranten. En ongeveer om 16.30 uur voor een recreatieve sprint triathlon.

Lees meer...

Teamtrainingen 2018

Voor 2018 zijn er 2 extra fiets- en looptrainingen gepland: 
  • zondag 8 april 2018
  • zondag 15 april 2018

Beide trainingen zijn op de Meinweg. Aanvang is om 10:15 uur.

Daarnaast is ieder team natuurlijk vrij om een training met elkaar te plannen.

Uitnodiging TV Weert Activiteit 2017

Feest logo"Zaterdag 30 september en 1 oktober begeven wij ons in een historisch Belgisch verhaal. We laten ons meevoeren in datgene wat België mondiaal op de kaart heeft gezet en maken deel uit van een stripfiguurfamilie, waarbij fictie en werkelijkheid moeilijk te onderscheiden zijn".

Deze inleiding roept ongetwijfeld veel vragen bij jullie op.

Wil je je mee laten voeren in een verder ontdekking van Belgisch erfgoed?
Is je nieuwsgierigheid geprikkeld?

Ontdek het zelf. Meld je aan via het toegemailde formulier. Mochten er vragen zijn of heb je het formulier niet ontvangen, vraag de activiteitencommissie!
Hoofdsponsor:
Saelmans