Activiteiten

Binnen onze vereniging is een activiteitencommissie actief. Deze commissie organiseert diverse activiteiten gedurende het jaar. In het verleden zijn o.a. een familiedag, greppeltocht, een GPS-tocht, een biatlon en het alternatieve clubkampioenschap georganiseerd. Voor de jeugd afzonderlijk wordt ook eenmaal per jaar iets leuks geregeld.

Belangrijk !!!
Leden van Triathlon Vereniging Weert organiseren veelvuldig op eigen initiatief activiteiten. De vereniging stimuleert dit en promoot hun activiteiten op deze website. Dit betekent dat niet alle activiteiten door Triathlon Vereniging Weert georganiseerd worden en dat deelnemers zich er van bewust moeten zijn dat zij niet automatisch via de vereniging verzekerd zijn. Deelnemers dienen zelf te informeren wie de organisatie verzorgt en wat de gevolgen zijn. Triathlon Vereniging Weert of de organisatie van een activiteit kunnen niet aansprakelijk gesteld worden en deelname is te allen tijde op eigen risico.

Jeugdactiviteit 2015

Big day outOp 30 december 2015 was het zover. 8 jeugdleden met 2 begeleiders vertrokken vanaf huize Houben naar het Sportiom in 's Hertogenbosch. Helaas was het voor Luuk Ogier de laatste keer dat hij meeging. Luuk Ogier heeft na 6 mooie jaren met fantastische resultaten zijn lidmaatschap opgezegd. We zullen hem missen!

De heenreis verliep zonder vertraging zodat we om 10.00 op de parkeerplaats van het Sportiom arriveerden. We begonnen met schaatsen. Op de schaatsbaan was het redelijk rustig zodat iedereen zijn kunstjes kon maken. Er waren zelfs leden die zonder rekje konden schaatsen Na het schaatsen gingen we ons omkleden om te gaan zwemmen. 

Lees meer...

Mergellandroute 2015

Wielren logoOok dit jaar gaan we weer verschillende malen de Meregelland- en Rurseeroute fietsen. Onderstaand het schema tijdens de komende zes weken basisschool zomervakantie.

Vertrek:

· Mergellandroute (route aangegeven door borden) lengte ca. 128 km en ca 1500 hoogtemeters:
Plein Geulle 9.00 uur. Pauzeren na ca. 70 km bij de Vijlerhof in Vijlen.

Lees meer...

Komende activiteiten najaar 2015

Workout logoTerwijl iedereen nog van zijn vakantie aan het genieten is of nog de vakantie in het vooruitzicht heeft, komen langzaam de wedstrijden/activiteiten van het najaar er weer aan. Onderstaand vind je een kort overzicht van de activiteiten waar leden de komende tijd aan kunnen deelnemen of om te gaan kijken en de deelnemers aan te moedigen. 

Lees meer...

Open water zwemmen

Zwem logoBinnenkort zal op de dinsdagavond weer het zwemmen in open water georganiseerd gaan worden. Deze activiteit zal vrijwel wekelijks plaatsvinden als de temperatuur het toelaat. Als je interesse hebt om deel te nemen, kun je je telefoonnummer doorgeven aan Toon. Hij zal je toevoegen aan de Whatsapp groep waarin voor de geïnteresseerden de benodigde informatie gecommuniceerd wordt.

Belangrijk om te realiseren is dat deze activiteit een initiatief van de leden is en geen training vanuit de vereniging. Je bent dus niet via de vereniging verzekerd. 

Leg het vast in je agenda!

Feest logoNoteer het alvast in je agenda: 14 november 2015 is de feestavond van TV Weert. Verdere informatie volgt nog.

Jeugdactiviteit 2014: Paintballen

WE-WANT-YOUOp 30 december 2014 vertrokken 11 warriors naar Active-sport te Baarlo. Ze werden getransporteerd door Henny, Alouis en Martin. Deze chauffeurs hadden hun voertuigen goed geïnspecteerd en dat was ook nodig. Om er te komen moesten we modderige zandwegen trotseren. Door power van de voertuigen kwamen we gelukkig niet vast te zitten. We zoeken nog jeugdleden die zin hebben om de 3 voertuigen te poetsen!

Lees meer...

Hoofdsponsor:
Saelmans

Sponsoren:
Logo SvdB Adviseurs Accountantshetloopcentrumafb 1569 logo rabobank