Lidmaatschap

Om kennis te maken met de triatlonsport en Triathlon Vereniging Weert bieden we je de mogelijkheid om 4 weken gratis mee te trainen.
Na deze 4 weken besluit je of je lid wil worden van TVW. Het aanmelden doe je door het aanmeldingsformulier in te vullen en dit in te leveren bij de penningmeester van de vereniging .
Het aanmeldingsformulier is in te vullen op de website waarna deze kan worden geprint en ondertekend. Hierna dient men deze te versturen naar de penningmeester(adres gegevens staan op het aanmeldformulier). Ook kan bij een van de bestuursleden het formulier opgevraagd worden.
De minimumleeftijd om lid te kunnen worden is 8 jaar. Kinderen kunnen lid worden vanaf 1 maand voordat ze de leeftijd van 8 jaar bereiken.

Onze vereniging bestaat uit actieve leden. Niet alleen vanwege het sporten, maar ook door bij te dragen aan diverse activiteiten. Ieder naar zijn eigen kennis, kunde en ervaring. Van alle leden wordt verwacht dat zij zich hiervoor inzetten en beschikbaar stellen. Samen houden we onze vereniging aan de gang, blijft de contributie laag en zorgen we voor een goede sfeer.

Wanneer je lid wordt van TV Weert, word je automatisch en verplicht lid van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). Tenzij je al lid bent van de NTB natuurlijk, omdat je bijvoorbeeld ook lid bent van een andere vereniging die is aangesloten bij de NTB.
Je betaalt de som van de contributie TV Weert en het lidmaatschap NTB.
De contributie van TV Weert wordt jaarlijks tijdens de Algemene Leden Vergadering, die medio februari plaatsvindt, vastgesteld.

Er zijn 2 leeftijdscategorieën: € 99,= tot en met 18 jaar, € 122,= voor 19 jaar en ouder.
De kosten voor het lidmaatschap van de NTB worden jaarlijks door de NTB bepaald. De NTB hanteert 2 leeftijdscategorieën voor hun Basislidmaatschap: € 25,00 tot en met 18jaar, € 35,= voor 19 jaar en ouder.

Een aanvullende Atletenlicentie kost € 25,00 voor iedereen vanaf 19 jaar. Ben je jonger, dan is de atletenlicentie reeds inbegrepen en kun je aan wedstrijden deelnemen zonder een daglicentie te kopen.
De vraag die je jezelf moet stellen (19 jaar of ouder) "ga ik met daglicenties per evenement werken of neem ik een aanvullende atletenlicentie voor € 25,00 ?".
Dat hangt af van de hoeveelheid wedstrijden waaraan je meedoet en hoe duur die zijn (korte afstand, lage kosten - lange afstanden, hogere kosten).

De meest voorkomende daglicenties kosten (indicatief):
Triathlon/duathlon :mini afstanden € 3,=.
Triathlon/duathlon :achtste of sprint € 7,75.
Triathlon :kwart € 7,75.
Duathlon :kort of midden € 7,75.
Triathlon :olympisch € 9,50.
Triathlon :halve € 28,50
Duathlon :lang € 28,50.
Triathlon :hele € 42,=.

De bedragen nog eens op een rijtje voor 2018:

1. Contributie TV Weert
tot en met 14 jaar :€ 99,=
vanaf 15 jaar :€ 122,=

2. Basislidmaatschap NTB
tot en met 18 jaar :€ 25,00
vanaf 19 jaar :€ 35,=

3. Aanvullende Atletenlicentie NTB
vanaf 19 jaar :€ 25,00

Jouw uiteindelijke rekening bedraagt de som van 1 + 2 of 1 + 2 + 3.
Wonen er op hetzelfde adres meerdere NTB-leden dan krijg je een korting van € 8,=.

Heb je vragen over deze wellicht wat ingewikkelde optellingen en keuzes, dan helpen we je graag verder.
Hoofdsponsor:
Saelmans