Juul gaat uitkomen voor Hellas in 2019

logo-TVW correct
Voor volgend jaar moet ik kiezen bij welke vereniging ik mijn wedstrijdlicentie laat registreren (dus voor welke vereniging ik in de teamcompetities mee mag doen) en dat is geen makkelijke keuze omdat ik ongeacht de keuze mensen teleur ga stellen. Het leek mij het beste om daar al snel na het seizoen over na te denken. En blijkbaar denkt de club er ook zo over, want tijdens het schrijven van dit verhaal vanmiddag kreeg ik al een mailtje binnen over komend seizoen.


Ik zal volgend jaar voor Hellas wedstrijden gaan doen. Sinds ik in Utrecht woon train ik daar met veel plezier bijna dagelijks mee. Ik vond het echt geweldig om ze bij de laatste twee wedstrijden van het podium te knikkeren, maar ik denk dat ik me daar volgend jaar net wat minder goed bij zou voelen. Het is dan denk ik leuker om te kunnen koersen met de mensen met wie je in de winter veel getraind hebt. Anders blijf je toch altijd een klein beetje een buitenstaander in de trainingsgroep. Verder worden er voor de teamcompetitie teams extra techniektrainingen voor het zwemmen gegeven en die kan ik natuurlijk ook goed gebruiken.

Ik heb genoten van het kampioenschap vorig jaar en ben er trots op dat ik er aan bij heb kunnen dragen dat we erin zijn gebleven. Echt mooi om TVWeert zo hoog op de ranglijst tussen de grootste verenigingen van het land te zien staan. Helemaal mooi om met zo'n jong team als in Nijmegen podium te halen. Sinds Frits mij (ik denk) in 1997 liet starten bij de Molenakker Run Bike Run, ondanks dat ik nog niet helemaal oud genoeg was, heb ik met veel plezier veel duathlons, triathlons en wat zwemlopen in TVW tenue gedaan. Veel herinneringen die die ik niet snel zal vergeten. Hoogtepunt was denk ik de NK titel bij de H16 in Aalsmeer in 2008. Mede door de triathlon teamcompetitie en de run bike run series zijn er daar de laatste paar jaren nog een heleboel mooie herinneringen bijgekomen.

Bedankt allemaal!

Juul
Hoofdsponsor:
Saelmans