Eerste competitiewedstrijd Arnhem 2018

3edivisie-triathlon-logoVoor de eerste competitiewedstrijd van 2018 mochten 4 teams van TV Weert zich melden in Arnhem. Heren 3 mocht het spits afbijten met de eerste start om half 10. Dit betekende helaas wel dat voor hun (en de supporters) de wekker rond 5 uur afging. Met de slaap nog in de ogen richting Arnhem. Aangekomen en rustig naar het inschrijfbureau. Coach Frits was toevallig net de teamtent aan het uitladen en zo was de eerste delegatie van Weert compleet. 


Om half 10 mocht Heren 3 starten. Met een mooie 20ste tijd konden zij tevreden terugkijken op een mooie en leuke wedstrijd. Dames 1 en 2 mochten rond 12 uur aan hun eerste wedstrijd beginnen. Met wat misverstanden welk team op welk tijdstip moest starten zijn ook zij, met een mooi zonnetje, gestart. Dames 1 sleepte een prachtige 2de plek binnen. En ook Dames 2 kon terugkijken op goede wedstrijd met plek 19 als resultaat. Uiteindelijk mocht Heren 2, met een kwartier vertraging, rond kwart voor 3 nog aan de bak. Onder andere door een sterk zwemonderdeel haalden zij plek 15 binnen. 

Alleen maar positieve geluiden gehoord en weer een geweldige start van het competitieseizoen. Het is al enkele jaren met recht een top begin van het seizoen. Enerzijds vanwege de wedstrijd. Anderzijds door de vele supporters die komen kijken! Daarvoor veel dank!

En de foto's: Foto's Team Triathlon Arnhem 2018.

En de uitslagen: Uitslagen Team Triathlon Arnhem 2018.
Hoofdsponsor:
Saelmans