Jeugdactiviteit 2015

Big day outOp 30 december 2015 was het zover. 8 jeugdleden met 2 begeleiders vertrokken vanaf huize Houben naar het Sportiom in 's Hertogenbosch. Helaas was het voor Luuk Ogier de laatste keer dat hij meeging. Luuk Ogier heeft na 6 mooie jaren met fantastische resultaten zijn lidmaatschap opgezegd. We zullen hem missen!

De heenreis verliep zonder vertraging zodat we om 10.00 op de parkeerplaats van het Sportiom arriveerden. We begonnen met schaatsen. Op de schaatsbaan was het redelijk rustig zodat iedereen zijn kunstjes kon maken. Er waren zelfs leden die zonder rekje konden schaatsen Na het schaatsen gingen we ons omkleden om te gaan zwemmen.  In het zwembad was het druk maar de jeugd vond zijn weg. Ze hebben heerlijk gedoken, van de glijbaan afgeweest en in een warm bubbelbad gezeten.

Om 17.00 was het tijd om weer naar Weert te gaan. We hebben de dag afgesloten met een heerlijke friet met snack en drankje bij de Beemd. Iedereen keek met volle tevredenheid terug naar het jeugduitje.

Raf Schuman, Rick Ogier, Jannes Houben, Floor Janssen, Joris Timmermans, Luuk Ogier, Reno Winters , Matthijs Timmermans,

Begeleiders: Peter Ogier en Martin Houben

Jeugdactiviteit klein 2015
Hoofdsponsor:
Saelmans