Komende activiteiten najaar 2015

Workout logoTerwijl iedereen nog van zijn vakantie aan het genieten is of nog de vakantie in het vooruitzicht heeft, komen langzaam de wedstrijden/activiteiten van het najaar er weer aan. Onderstaand vind je een kort overzicht van de activiteiten waar leden de komende tijd aan kunnen deelnemen of om te gaan kijken en de deelnemers aan te moedigen. 


Off Road Duathlon Weert
Op 24 oktober 2015 vindt onze eigen jaarlijkse duathlonwedstrijd weer plaats. Vergeet je niet om je aan te melden om te helpen en om deel te nemen! Informatie is via deze website te vinden. 

Open water trainingen
Vrijwel iedere dinsdag is rond 19:00u een open water training en zal doorgaan zolang het weer het toelaat. De locaties verschillen per week, maar meestal wordt gekozen voor De Weerd, Thorn of Weert. De gehele communicatie loopt via de TV Weert app. Vraag Toon om je toe te voegen. Let op dat dit geen verenigingstraining is.

Mergelland-/Rursee routes fietsen
De komende weken zal er op donderdag de Mergelland- of Rurseeroute gefietst worden. Meer informatie: Mergelland-/Rurseeroute. Verder kun je altijd Frans of Jan vragen voor informatie vragen.


Tweede en derde divisie wedstrijden van de Triathlon competitie 2015
Op 6 september 2015 vindt de laatste wedstrijd voor Heren1 en Dames1 plaats. Zij mogen een spectaculaire aflossing triathlon gaan doen in Apeldoorn. Heren2 heeft nog 2 wedstrijden op het programma staan. Op 12 september mogen zij naar Spijkenisse voor een Olympische afstand. 26 september is hun laatste wedstrijd in Amsterdam. Alle nodige informatie kun je op deze website vinden.

Triathlon Almere
Ook dit jaar staat voor sommige leden de Triathlon van Almere op het programma. Op 12 september 2015 mogen zij aan de bak. Meer informatie: Challenge Almere.


Halve marathon Eindhoven
Lekker dicht in de buurt. De halve marathon van Eindhoven is dit jaar op 11 oktober. Meer informatie: Halve marathon Eindhoven.

Halve marathon Cranendonck
Dit jaar op 20 september 2015: de Halve marathon van Cranendonck. Naast de halve marathon zijn er ook nog andere afstanden. Een mooie, kleine loop door de bossen en buitengebieden van Soerendonk. Meer informatie: Halve marathon Cranendonck.


Let op dat veel activiteiten/wedstrijden geen specifieke verenigingsactiviteiten zijn. Deelnemers schrijven zich zelf in en zijn ook niet verplicht om als verenigingslid deel te nemen.
Hoofdsponsor:
Saelmans